• Πλοηγηθετε στον ισττοπο απ τα πλκτρα συντμευσης.

 • Οδηγς χρσης

 • Ανοξτε τις πληροφορες.

 • A+
 • A
 • A-
 • A+ A A-

  Αυξομειστε το μγεθος της γραμματοσειρς.

 • Αλλξτε την αντθεση της σελδας: σπρο φντο με μαρα γρμματα.

  Επιστροφ στα αρχικ χρματα της σελδας.

 • Αλλξτε την αντθεση της σελδας: Μαρο φντο με σπρα γρμματα.

  Αλλξτε την αντθεση της σελδας: Μπλε φντο με κτρινα γρμματα.

   Αλλαγ αντθεσης:
  • Επιστροφ στα αρχικ χρματα.
  • σπρο φντο με μαρα γρμματα.
  • Μαρο φντο με σπρα γρμματα.
  • Μπλε φντο με κτρινα γρμματα.
 • Πιστε το "Αναπαραγωγ" και στη συνχεια κνετε κλικ πνω στο κεμενο που θλετε να ακοσετε.

  Πλογηση απ το πληκτρολγιο:

  Προσβασιμτητα στον ιστ (Web Accessibility) σημανει τι τομα με λες τις ικαντητες αλλ και τομα με αναπηρα μπορον να αντιλαμβνονται, να κατανοον, να περιηγονται και να αλληλεπιδρον με το διαδικτυακ περιεχμενο.

  Η δυναττητα αξιοποησης των συστημτων πληροφορικς και της ηλεκτρονικς πληροφορας απ οποιονδποτε κατοχυρνεται τεχνικ και νομικ σε διεθνς και εθνικ εππεδο. Περιςστερες πληροφορεσ: εδ.

  Η Infoscope Hellas εξειδικεεται στις ιστοσελδες φιλικς σε τομα με αναπηρα: Κατασκευζουμε προσβσιμες ιστοσελδες και προσαρμζουμε υπρχουσες, σμφωνα με το πρτυπο WCAG 2.0.

  Σχλια/Απορες

  comment(new window)
  checker-image

  Ο ισττοπος διαθτει μπρα προσβασιμτητας για τομα με αναπηρα. Για ενεργοποηση/απενεργοποηση πιστε το κουμπ "0".
  Να μην ειδοποιηθ ξαν

     
  To Votsalo - Facebook
   
  Αρχικ� Facilities Agios Nikolaos Photos Bookings

  Καλς λθατε στην
  παραλα του Αγου Νικολου στα Σπα της Καρπθου.

  Διανοντας τον σφαλτο αυτοκινητδρομο απ την πρωτεουσα του νησιο με βρια κατεθυνση απο την ανατολικ του πλερα, θα πορευθετε σε μια μαγευτικ διαδρομ που συνδυζει δαντελωτς παραλες, βουν και πρσινο. Φτνοντας περπου στο κντρο του νησιο και στην εσοδο του χωριο Σπα, στρβοντας κτω και δεξι βρσκεστε στο δρμο που σας οδηγε να ανακαλψετε να τοπο θησαυρ. Το γιο Νικλαο Σπων.

  Our Facebook page
     
  Photos


  To Votsalo "Hotel & Restaurant" - A view from Agios Nikolaos.


  Η παραλα του Αγου Νικολου εναι σπνιας ομορφις και γραφικτητας που μλις 4 χλ ασφλτου την χωρζουν απ το χωρο των Σπων. Μα μαγικ οπτασα που μαγνητζει τον επισκπτη θα ξετυλγετε μπροστ του καθς κατηφορζει και φτνει λο και πιο κοντ. Τα αστραφτογυλιστα και διαυγς νερ για τα οποα χει βραβευθε ο γιος Νικλαος Σπων θα σας εκπλξουν και θα βλουν θαυμαστικ στις πρτες σας εντυπσεις. 'Ενα τοπο γραφικ σαν ζωγραφι αγκαλαζει την πεντακθαρη και πντα ρεμη θλασσα που προσφρετε να σας δροσσει στον υγρ της κσμο.


  To Votsalo "Hotel & Restaurant" - A side view from Eftambatousa church.


  Η χρυσαφνια παραλα, ζεστ και φιλξενη που φλερτρει με το θαλασσιν νερ, δεντρφυτη για σκις και βροχσπαρτη για βουτις καταμκος της, κνουν το τοπο να μοιζει με νειρο. να νειρο που μως πινεται απ σους το επισκεφτον και μετ ρχονται και ξαναρχονται κθε χρνο.

  Εναι η αδυναμα των Καρπθιων και επσης των Ιταλν αλλ και κθε εθνικτητας περαστικο. Τα σπτια παραδοσιακ, αρμονικ χτισμνα με νησιτικους χρωματισμος και αιγαιοπελαγτικη φιντσα, κνουν το τοπο ακμα πιο σαγηνευτικ.

  Παλις εκκλησες, η κθε μα με την δικ της ιστορα και τχνη, απο την εποχ των Πειρατν μχρι και σμερα, με σπηλαιοκαταφγια και ψηφιδωτ διαφεντεουν στα περχωρα του οικισμο μαρτυρντας την ιστορα στο πρασμα του χρνου με την παρουσα τους. τι επιθυμσει ο επισκπτης στις διακοπς του για να του μενουν αξχαστες μπορε να το βρε εκε. Υπρχει οργανωμνη παραλα με ομπρλες που θα βρε κανες ηρεμα και χαλρωση χωρς συνωστισμ και πολυκοσμα.

  Το εκλεκτ φαγητ, νστιμο και πντα με ντπια προντα και υλικ, σερβρετε σε λο του το μεγαλεο. Η παραδοσιακ κουζνα και το χωριτικο ψωμ εναι νμος στην περιοχ.

  Ο γιος Νικλαος, απ τους καλτερους ψαρτοπους της Καρπθου, με τους ντπιους ψαρδες, εκτς της Καρπθικης σαρδλας που φτιχνεται αποκλειστικ απ αυτος με πατροπαρδοτα μυστικ, καθημερινς εφοδιζουν την περιοχ με λα τα αγαθ της θλασσας.


  To Votsalo "Hotel & Restaurant" - Agios Nikolaos water fountain.

  Το φρσκο ψρι εναι φθονο και προσιτ για λους, κρατντας την πρτη θση στην κατανλωση και στην παραγωγ σε λη την περιοχ. Αν σας αρσει η μοναξι, η εξερενηση και οι καταδσεις, στον γιο Νικλαο Σπων θα βρετε σκφος που μεταφρει καθημεριν τους επισκπτες να γνωρσουν τις μυστικς παρθνες παραλες που δεν συνδονται με αυτοκινητδρομο. Για στιγμς μοναξις και χαλρωσης εναι η καλτερη ιδε αφο θα βρεθετε εσες και η παρα σας σε μα παραλα της επιλογς σας, λη δικ σας, χωρς να σας ενοχλε κανες. Επσης διαλγετε την ρα αναχρησης και επιστροφς σας, αφο το ταχπλοο μας λειτουργε σαν θαλσσιο ταξ. Εναι μια εμπειρα που θα σας μενει αξχαστη. Ιδανικς προορισμς για καλοφαγδες και απαιτητικος στην ποιτητα σε συνδυασμ με λεπτ γοστο και καλοπραση, εναι αναμφβολα ο γιος Νικλαος στα Σπα της Καρπθου.
     
  Επικοινωνα  
  Τ Βτσαλο - Ξενοδοχεο
  γιος Νικλαος, Σπα
  Κρπαθος, Τ.Κ. 857 00
  Τηλ.: 22450 22430 / 71205
  Τηλ (σπιτι).: 22450 71205
  Κινητ.: 6976 973 056
  Email.: tovotsalo@yahoo.gr
   

   
  Φωτογραφες  
  Το Βτσαλο
  γιος Νικλαος, Σπα
  Οι παραλες μας
  Το φαγητ μας
  Το σκφος μας
   
   
   
   
  Photo Gallery
   
   
  Creation and copyright: To Votsalo - Hotel & Restaurant | To Nima
  Visit www.karpathos-hot-wheels.com
   
  Home Page Facilities Agios Nikolaos Karpathos Bookings