2245071205 Αγίου Νικολάου - Σπόα, Κάρπαθος tovotsalo@yahoo.gr
hero image
Facebook

Ξενοδοχείο και εστιατόριο
Το συγκρότημα ξενοδοχείο και εστιατόριο Το Βότσαλο υπηρετεί στο χώρο του τουρισμού από το 1970. Έχει φιλοξενήσει χιλιάδες επισκέπτες και έγινε γνωστό και αναζητήσιμο από στόμα σε στόμα, αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας προσπάθειας επί σειρά ετών, σταθερής παρουσίας, επίμονης δουλειάς και φιλικής σχέσης με τον επισκέπτη.

Το μυστικό της μακροβιότητας
του είναι το οικογενειακό, φιλήσυχο και άνετο περιβάλλον του, το καλό και καθαρό σέρβις,
η ποιότητα και αφοσίωση στους πελάτες του.

Χτισμένο πάνω στην παραλία, δίπλα στην ακροθαλασσιά συντονίζετε και λειτουργεί απο μία οικογένεια που διαμένει εκεί μόνιμα. Το κλειδί στις γεύσεις της κουζίνας το βάζει η μητέρα μαγείρισσα, μαγειρεύοντας τα πάντα παραδοσιακά, σπιτικά και πεντανόστιμα.

Τα φρέσκα θαλασσινά και ψάρια μαγειρεμένα με κάθε τρόπο, ανταποκρίνονται και στα πιο αυστηρά γούστα. Και αυτό γιατί το εστιατόριο Βότσαλο τροφοδοτείτε από δικό του ψαράδικο που αλιεύει καθημερινώς μόνο για τις δικές του ανάγκες.

Η Ελληνική κουζίνα υπάρχει εκεί σε όλο της το μεγαλείο αφού η μητέρα μαγείρισσα της οικογένειας διακατέχετε από πολυετή πείρα στο χώρο της σπιτικής γεύσης.

Ανοιχτό κάθε μέρα από το πρωί έως και τα μεσάνυχτα, είναι πρόθυμο να φιλοξενίσει και να ικανοπιήσει κάθε περαστικό. Πάνω ακριβώς από το εστιατόριο Βότσαλο θα βρείτε και το ομώνυμο ξενοδοχείο. Με φανταστική θέα προς τη θάλασσα, με φόντο τα πρωινά την ανατολή του ήλιου. Οι βεράντες του σου δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσε πάνω στην παραλία και προσφέροντε για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας. Οι χώροι του μεγάλοι και άνετοι σε διαρρύθμιση Studio, με πολυκουζινάκια και κλιματρισμό αστράφτουν από καθαριότητα και περιποίηση.

Το κάθε μας δωμάτιο, εργονομικό και σύγχρονο, είναι ικανό να καλύψει ανάγκες μέχρι και τριών ατόμων το καθένα.

Η διαμονή σας θα είναι ανάμνηση απόλαυσης, ξεκούρασης και αγαλλίασης εγγυημένα. Μπροστά από το συγκρότημα Βότσαλο απλώνεται η μαγευτική παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία, κολύμπι, βουτιές, παιχνίδι και χαλάρωση.

Στη διάθεση του συγκρότηματος Βότσαλο ακόμα υπάρχει σκάφος το οποίο μεταφέρει καθημερινά επισκέπτες και περαστικούς αφού το επιθυμούν στις γειτονικές παραλίες που δεν επικοινωνούν με δρόμο ξηράς. Μοναδικές, πανέμορφες, παρθένες παραλίες σας περιμένουν να τις χαρείτε και να τις ανακαλύψετε. Με σπηλιές για φυσική σκιά και κρυστάλινα νερά για καταδύσεις και κολύμπι. Ιδανικός προορισμός για μοναχικές, προσωπικές στιγμές ηρεμίας και απόλαυσης αφού εκεί θα είστε εσείς, η θάλασσα και η φύση. Χωρίς πολυκοσμία και συνοστισμό θα νιώσετε σαν να είστε Κρίσος στην ιδιωτική του παραλία, αφού το σκάφος δεν αφήνει ποτέ πάνω από μία παρέα στην ίδια τοποθεσία.