2245071205 Αγίου Νικολάου - Σπόα, Κάρπαθος tovotsalo@yahoo.gr
hero image
Facebook

 

To Votsalo
Ταβέρνα & ξενοδοχείο Κάρπαθος
_____
κρουαζιέρες στις παραλίες της Καρπάθου

Μπορείτε να επισκεφθείτε πολλές γειτονικές παρθένες παραλίες με το ταχύπλοο σκάφος του Votsalo και να εξερευνήσετε γειτονικές παραλίες που δεν επικοινωνούν με δρόμο ξηράς. Οι σπηλιές και τα γαλανά νερά προσφέρονται για κολύμβηση, καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα.

Μοναδικές, πανέμορφες, παρθένες παραλίες σας περιμένουν να τις χαρείτε και να τις ανακαλύψετε. Με σπηλιές για φυσική σκιά και κρυστάλλινα νερά για καταδύσεις και κολύμπι.

 

Αν σας αρέσει η φύση, η εξερεύνηση και οι καταδύσεις, στον Άγιο Νικόλαο Σπόων θα βρείτε σκάφος που μεταφέρει καθημερινά τους επισκέπτες να γνωρίσουν τις μυστικές παρθένες παραλίες που δεν συνδέονται με αυτοκινητόδρομο.

Για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης είναι η καλύτερη ιδεά αφού θα βρεθείτε εσείς και η παρέα σας σε ερημικές καταγάλανες παραλίες, χωρίς να σας ενοχλεί κανείς & για μια μέρα θα αισθανθείτε σαν κροίσος στην δικιά σας ιδιωτική παραλία.

Επίσης σε συνεννοήση με τον captain Βασίλη διαλέγετε την ώρα αναχώρησης και επιστροφής σας, αφού το ταχύπλοο μας λειτουργεί σαν θαλάσσιο ταξί.

Captain Βασίλης : 69740 734 64

 

Είναι μια εμπειρία που θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη & θα βγάλετε υπέροχες φωτογραφίες σε μέρη που λίγοι έχουν ταξιδέψει!
Μοναδικές, πανέμορφες, παρθένες παραλίες σας περιμένουν να τις χαρείτε και να τις ανακαλύψετε.