2245071205 Αγίου Νικολάου - Σπόα, Κάρπαθος tovotsalo@yahoo.gr
Facebook

To Votsalo
Ταβέρνα & ξενοδοχείο Κάρπαθος
_____
ταβέρνα

Στο Votsalo θα βρείτε καρπάθικη, ελληνική και διεθνής κουζίνα.


Το συγκρότημα ξενοδοχείο και εστιατόριο "Το Βότσαλο" υπηρετεί στο χώρο του τουρισμού από το 1970. Έχει φιλοξενήσει χιλιάδες επισκέπτες και έγινε γνωστό και αναζητήσιμο από στόμα σε στόμα, αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας προσπάθειας επί σειρά ετών, σταθερής παρουσίας, επίμονης δουλειάς και φιλικής σχέσης με τον επισκέπτη.

Το μυστικό της μακροβιότητας του είναι το οικογενειακό, φιλήσυχο και άνετο περιβάλλον του, το καλό και καθαρό σέρβις, η ποιότητα και αφοσίωση στους πελάτες του.

Χτισμένο πάνω στην παραλία, δίπλα στην ακροθαλασσιά συντονίζετε και λειτουργεί απο μία οικογένεια που διαμένει εκεί μόνιμα. Το κλειδί στις γεύσεις της κουζίνας το βάζει η μητέρα μαγείρισσα, μαγειρεύοντας τα πάντα παραδοσιακά, σπιτικά και πεντανόστιμα.

Τα φρέσκα θαλασσινά και ψάρια μαγειρεμένα με κάθε τρόπο, ανταποκρίνονται και στα πιο αυστηρά γούστα. Και αυτό γιατί το εστιατόριο Βότσαλο τροφοδοτείτε από δικό του ψαράδικο που αλιεύει καθημερινώς μόνο για τις δικές του ανάγκες.


κάντε κρατήση στη ταβέρνα μας
Τ.  22450 71205, 6976 973 056Η Ελληνική κουζίνα υπάρχει εκεί σε όλο της το μεγαλείο αφού η μητέρα μαγείρισσα της οικογένειας διακατέχετε από πολυετή πείρα στο χώρο της σπιτικής γεύσης.

Ανοιχτό κάθε μέρα από το πρωί έως και τα μεσάνυχτα, είναι πρόθυμο να φιλοξενίσει και να ικανοπιήσει κάθε περαστικό. Πάνω ακριβώς από το εστιατόριο Βότσαλο θα βρείτε και το ομώνυμο ξενοδοχείο. Με φανταστική θέα προς τη θάλασσα, με φόντο τα πρωινά την ανατολή του ήλιου. Οι βεράντες του σου δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσε πάνω στην παραλία και προσφέροντε για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας. Οι χώροι του μεγάλοι και άνετοι σε διαρρύθμιση Studio, με πολυκουζινάκια και κλιματρισμό αστράφτουν από καθαριότητα και περιποίηση.

Το κάθε μας δωμάτιο, εργονομικό και σύγχρονο, είναι ικανό να καλύψει ανάγκες μέχρι και τριών ατόμων το καθένα.

Η διαμονή σας θα είναι ανάμνηση απόλαυσης, ξεκούρασης και αγαλλίασης εγγυημένα. Μπροστά από το συγκρότημα Βότσαλο απλώνεται η μαγευτική παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία, κολύμπι, βουτιές, παιχνίδι και χαλάρωση.


δροσερές σαλάτες, φρέσκα θαλασσινά & πεντανόστιμα κρέατα της ώρας!